להזמנות: 03-5178568

אודות

פתחנו את בית תאילנדי באביב של שנת 1996 אז, מעטים האמינו שישראלים יתחברו למטבח תאילנדי אותנטי. 

בכל זאת התעקשנו, האמנו והקמנו מטבח שמבוסס על מאכלים מסורתיים מחבל איסן (צפון מזרח תאילנד), בצירוף מנות אופייניות מאזור דרום תאילנד המאופיין במנות עשירות של בישול בחלב קוקוס עם מיני מחיות שונות (קארי פייסט) ומנות רחוב קלאסיות שהשתרשו ברחבי תאילנד.

 

מקורה של המסורת התאית הקולינרית צמחה מתוך המטבחים הביתיים בכפרים שעשו שימוש בחומרי הגלם שהטבע נתן. עם השנים נדדו שיטות הבישול והאוכל לכל מחוזות תאילנד ונקרו גם השפעות מהמטבח הסיני, המלזי וההודי מה שיצר את המטבח התאי שקיים ברחובות תאילנד כיום.

 

 

המטבח בבית תאילנדי מבוסס על מסורת ארוכה של בשלנים תאילנדיים העושים יחדיו מטבח מדויק, מסורתי ונאמן למקורות עד רמת הירקות התאילנדיים הייחודיים אותם אנו מגדלים בחווה מקומית של המסעדה. במהלך השנה מצטרפים גם חומרי גלם עונתיים אחרים.

 

הדבקות במסורת הבישול המסורתית היא אבן היסוד של בית תאילנדי. דבר זה בא לידי ביטוי בהכנה של כל המנות המוגשות במסעדה. תבשילי הקדירה על בסיס חלב קוקוס, למשל, מבושלים בחלב קוקוס אשר נסחט במקום משבבי קוקוס, סלט הפפאיה "סום טאם", נקצץ במקום על הסכין מפפאיות ירוקות אורגניות עם הזמנת המנה ומנת החצילים בקארי ירוק עושה שימוש בחצילים תאילנדיים," מקואה פראו", המגודלים בחווה המקומית שלנו באופן בלעדי.

 

המסעדה פועלת שבעה ימים בשבוע החל מ- 12:00 בצהריים ועד 23:00 בלילה. בין השעות 17:00- 18:00 המטבח בהפסקה. בימים א'-ה' מוגש תפריט עסקיות בשעות הצהריים.

 

אנו מציעים גם תפריט בשפה התאית לנוחיות אורחנו התאיים. ניתן להזמין גם מנות אחרות משלל תפארתה של הקולינריה התאית בתיאום מראש. מומלץ להזמין מקום לפני ההגעה למסעדה. 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: