להזמנות: 03-5178568

אננס

אננס ותפקידו במטבח התאי

 

אננס

האננס, פרי אחר אשר מזוהה כל כך עם תאילנד, אינו יליד המקום, אלא מהגר ממרכז אמריקה שהגיע לראשונה לאסיה עם סוחרים פורטוגליים וספרדים לפני כחמש מאות שנה.  

הוא גדל על ידי שתילת הכתרים שלו באדמה. שיח האננס גדל לרוב לגובה של מטר עד מטר וחצי ונותן פרי לאחר כשלוש שנים.

בשנים האחרונות התפתחו דיונים הקשורים בשימוש הגבוה בחומרים מדברים בגידול המסחרי של האננס.

בתאילנד האננס מככב בעשרות גרסאות ממיצים טריים, שייקים, שילובו בתבשילים, רטבים, וכמובן בגרסתו הטבעית פרוס קר על קרח. 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: