להזמנות: 03-5178568

ג'ינג'ר

זנגוויל והשימושים שלו במטבח התאילנדי

 

שורש גי'נג'ר

הג'ינג'ר הוא צמח מוציא פרחים אשר שורשיו משמשים כמרכיב תיבול במטבחים רבים בעולם וגם כתרופה עממית מהטבע.

מאמינים שהג'ינג'ר החל את דרכו ביערות הגשם של הודו ומשם הופץ לרחבי אסיה ובהמשך לעולם. כבר במאה לספירה הוא מוצא את דרכו על נתיבי המסחר של הרומאים עד אירופה.

במטבח התאי נעשה שימוש נרחב בג'ינג'ר בעשרות מנות, משחות כגון ג'ינג'ר שום בבישול ועד ממתקים בדמות ג'ינג'ר מסוכר. 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: