להזמנות: 03-5178568

קארי אדום

קארי תאילנדי אדום

 

 

קארי תאילנדי אדום - Kehng Phet

 קארי תאילנדי אדום, המכונה גנג פט או קארי חריף, הוא הקארי הנפוץ ביותר. בדומה לקארי הירוק גם הוא מקבל את צבעו מהפלפלים האדומים הבשלים המרכיבים אותו. בבית תאילנדי נוהגים להגיש אותו עם בקר ונצרי במבוק. בתאילנד הוא מהווה בסיס גםלבשרים אקזוטיים רבים לרבות ברווז, חזיר, וצפרדעים בשילוב ירקות כגון חציל תאילנדי, נצרי במבוק ועוד.  (ראו מתכון לגנג נומאי נאה

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: