להזמנות: 03-5178568

החווה שלנו

 

מזה מספר שנים, עם רצון ושאיפה להגיש בתל אביב מנות תאילנדיות מסורתיות ללא פשרות, אנו מגדלים מבחר ירקות תאילנדיים מסורתיים לשימושה הבלעדי של המסעדה.  הגידול הוא עונתי ורצוי לברר בזמן הביקור במסעדה אם הירקות במלאי.

 

בין הירקות בחווה של בית תאילנדי:

 

"מקואה פראו" : חציל תאיי ירוק קטן, בעל טקסטורה קשיחה יותר מהחציל המקומי.

ניתן לטעום אותו בתבשיל חלב קוקוס בקארי ירוק, ומנת הג'אנגל קארי בסגנון ​איסן.

 

קפאו חציל תאי

 

"קפאו" - בזיל תאיי מתוק הגדל בכל גינת תבלינים תאילנדית. ריחו משתלב באופן נפלא במגוון מנות בשר ופירות ים, ובראשם הפאד קפאו המפורסם של המסעדה, טום יאם פוטק, דגים ועוד.

 

קפאו- בית תאילנדי

 

 

"פאק בונג" - ירק המוכר גם בשמו בלועזית "Morning Glory". מדובר בירק עילי ייחודי הגדל ליד מקורות מים. את הירק מקפיצים לתוך להבות לזמן קצר ברוטב מפולי סויה מותססים עם בשר לבן קריספי. הפאק בונג מוגש גם במגוון מנות נוספות, כמו מרקים.

 

פאק בונג - בית תאילנדי

 

"פאקנה" - ירק עילי תאילנדי קלאסי נוסף, המוכר בלועזית גם כ- Chinese Broccoli. בבית תאילנדי אנו מגישים אותו במגוון מנות, החל ממנות של הירק בלבד המוגש כליווי מרענן למנות בשר ועד למנות אטריות המשלבות אותו כירק מרכזי.

 

פאקנה בית תאילנדי

 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: