להזמנות: 03-5178568

מתכון ליאם פלהמוק

מתכון לסלט קלמארי תאילנד "יאם פלהמוק"

יאם פלהמוק

מנת קאב קם קלאסית המוגשת לרוב באזורים קרובים לים. בגלל אופיה הטרי של המנה, כאשר מכינים בבית, מומלץ מאוד לעשות את המאמץ ולהשתמש בדיונונים טריים. 

 

 

מרכיבים למנה

2 דיונונים טריים ונקיים חתוכים לרוחב כולל הראש חלוטים למשך כ-45 שניות

גבעול סלרי אמריקאי חתוך לאלכסון בפרוסות דקות

5 עגבניות שרי פרוסות לרבעים

חצי בצל פרוס דק לאורך

גבעול בצל ירוק (רק העלים) חתוך לפרוסות של 5 ס"מ

פלפל צ'ילי אדום וירוק בתוספת שן שום כתושים יחדיו במכתש ועילי מעוכים היטב

2.5 כפות רוטב מי דגים

כף וחצי מיץ ליים או לימון סחוטים

כף רוטב סיראטצ'ה

 

אופן הכנה:

בכלי ערבוב מכניסים את כל המרכיבים כשאת רוטב מי הדגים והתבלינים שמים בסוף. מערבבים בעדינות עד שכל הטעמים מתפזרים היטב ומגישים.

 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: