להזמנות: 03-5178568

מנגו

מנגו בתאילנד ובמטבח התאי

 

מנגו

המנגו הוא יליד דרום אסיה, שם הוא גדל על כל זניו מזה אלפי שנים. אל העולם החדש הוא הגיע באמצעות סוחרים פורטוגזים שלקחו אותו חזרה לארצות אמריקה החדשות.

כיום המנגו גדל בכל המדינות הטרופיות והסאב טרופיות ומהווה מקור הכנסה משמעותי בתל"ג של מדינות טרופיות רבות. בהודו לדוגמא הוא נחשב לעץ הלאומי.

בתאילנד נעשה שימוש נרחב למנגו בצורתו הבוסרית והבשלה החל משייקים, מיצים, קינוחים, רטבים (כמו רוטב לאגרול) וכמובן סלטים. 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: