להזמנות: 03-5178568

מתכון לגנג מסמאן גאי

מתכון לקארי תאילנדי מסוג מסמאן עם עוף

 

מתכון לגנג מסמאן גאי ל- 4 סועדים 

 

מרכיבים:

500 גרם חזה עוף פרוס לרצועות

3 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות ומבושלים במים למחצה

20 בצלי שאלוט קלופים ושלמים

ליטר וחצי חלב קוקוס

4 כפות קארי מסמאן (ניתן לרכוש במכולות האסיאתיות)

3 מטבעות סוכר דקלים

20 עלי קפיר ליים

4 גבעולי בזיליקום (להשתמש בעלים בלבד)

חצי כפית שמן

 

אופן הכנה:

בסיר על אש נמוכה עם מעט חלב קוקוס פותחים את הקארי כ-2 דקות.

מוסיפים כוס חלב קוקוס ומערבבים היטב עד שמתקבל רוטב.

מוסיפים את עלי הקפיר ליים, סוכר דקלים, מלח וקוביות תפוח האדמה עם בצלי השאלוט ומבשלים עד ריכוך.

תוך כדי הבישול מוסיפים את יתרת חלב קוקוס ואת רצועות העוף.

כשתפוחי האדמה והבצל מתרככים לגמרי מכבים את האש.

דקה לפני ההגשה מוסיפים את עלי הבזיליקום.

מגישים עם אורז לבן. בתיאבון.

 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: