להזמנות: 03-5178568

מתכון לגנג נומאי נאה

זהו תבשיל חלב קוקוס האופייני למרכז ודרום תאילנד (אזור האיים) והוא מכיל פרוסות בקר, נצרי במבוק, פטריות, לוביה, בזיליקום וקפיר ליים בקארי אדום חריף.

 

 

המרכיבים לארבעה סועדים:

600 גר' סינטה פרוסה לפרוסות דקות (3-4 ס"מ)

חצי קילו נצרי במבוק פרוסים דק (3-4 ס"מ)

8 תרמילים של לוביה חתוכים לגודל של 4-5 ס"מ

עלים מ-8 ענפי בזיליקום

4 כפיות גדושות של קארי אדום

150 גר' פטריות יער קרועות

20 עלי קפיר ליים

ליטר חלב קוקוס סמיך

כפית שטוחה של מלח שולחן

8 כפיות סוכר

שתי כפות שמן

 

אופן ההכנה:

בסיר עם שמן על אש נמוכה ממיסים את הקארי האדום.

מוסיפים את פרוסות הסינטה ומערבבים לכ-7-8 דקות.

מוסיפים את הקפיר ליים ותוך כדי ערבוב מוסיפים כ-200 cc של חלב קוקוס ומבשלים כ-8-10 דקות(תמיד על אש נמוכה). מוסיפים את נצרי הבמבוק, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות.

מוסיפים תוך כדי הרתחה את הכמות שנותרה מחלב הקוקוס, את הלוביה ואת הפטריות, ומבשלים כרבע שעה עד 20 דקות על אש נמוכה. תוך כדי הבישול מוסיפים את הסוכר והמלח ומאזנים את הטעם.

חצי דקה לפני הגשה מוסיפים את עלי הבזיליקום.

מומלץ להגיש לצד אורז לבן.

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: