להזמנות: 03-5178568

מתכון לטוט מאן פלה

טוט מאן פלה בית תאילנדי

 

קציצות דגים מתובלות המוגשות חמות לצד רוטב צ'ילי מתוק.

 

מרכיבים ל-4 מנות:

400 גר' בשר מדג ים לבחירה

7-8 תרמילי לוביה (או אפונה סינית בחורף) קצוצים לחתיכות ברוחב של חצי ס"מ

ביצה

כפית גדושה של משחת קארי אדום.

12 עלי קפיר ליים שהושרו במים חמים  ל-10 דקות ונחתכו לשערות דקיקות

חצי כפית עמילן תפוח אדמה

קורט מלח

להגשה: רוטב צ'ילי מתוק עם מעט מלפפון קצוץ, בוטנים וכוסברה.

 

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את הדג, הביצה, המלח והעמילן. מעבירים למיקסר וטוחנים עד שהתערובת נעשית אחידה ודביקה (כחמש דקות). לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים אותם ביד עד קבלת תערובת אחידה.

בווק או בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק. יוצרים קציצות קטנות ושטוחות בידיים רטובות ומטגנים בשמן לוהט עד השחמה כדקה וחצי מכל צד. מגישים לצד קערית רוטב צ'ילי מתוק.

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: