להזמנות: 03-5178568

מתכון ליאם וואן סאן גאי סאפ

מתכון לסלט עוף ואטריות שעועית תאילנדי

 

יאם וון סן גאי סאפ

סלט אטריות שעועית עם עוף קצוץ. מנה קלה ונעימה ללוות פתיחת שולחן. 

 

מנת פתיחה ל 4 סועדים

מרכיבים

2 כרעי עוף מפורקים מעצם וטחונים גס

250 גרם אטריות שעועית מושרות שעתיים במי ברז

1 בצל סגול פרוס דק

2 עלי חסה סינית חתוכים לרצועות דקות

12 עגבניות שרי חתוכות לשלוש

30 גרם ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

פלפל אדום חריף 1 ופלפל ירוק חריף 1 פרוסים דק (אופציונאלי)

חופן בוטנים קלויים וכתושים ללא קליפה

16 גבעולי כוסברה קצוצים

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק

8 כפיות סוכר

8 כפות רוטב מי דגים

5-6 כפות מיץ לימון סחוט

2 כפות שמן לבישול

 

אופן הכנה

מבשלים בווק עם שמן את העוף עד כדי בישול מוחלט. מוסיפים את האטריות לאחר שסוננו מהמים עם כף אחד של נאם פלה ומערבבים לחצי דקה. מכבים את האש ומניחים בצד.

בקערת ערבוב נפרדת מוסיפים את כל הירקות למעט הבצל הירוק והכוסברה ואת אטריות השעועית והעוף. מוסיפים לזה את הסוכר, מיץ הלימון ויתרת הנאם פלה. מערבבים בעדינות עד שהכול מתערבב באחידות. מוסיפים את הכוסברה, הבצל הירוק והבוטנים לערבוב נוסף ומיד מגישים.

 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: