להזמנות: 03-5178568

מתכון ליאם נאה

מתכון לסלט פרוסות בקר תאילנדי פיקנטי

מתכון ליאם נאה

לארבע צלחות

סלט פרוסות בקר צלויות ברוטב חמוץ פיקנטי. במתכון הנ"ל נעשה שימוש בסינטה אך ניתן להשתמש גם בנתחים אחרים כגון שייטל.

מומלץ להגיש לצד סטיקי רייס (אורז דביק)

 

למתכון להכנת אורז דביק

 

להכנת המנה

 

המרכיבים:

300 גרם סינטה רזה צלויה בגריל למידת מדיום רייר

3 שיני שום כתושות

2-3 פלפל צ'ילי ירוקים ואדומים כתושים עם השום במכתש ועלי

1 כף רוטב סיראטצ'ה

4-5 כפות רוטב מי דגים

מיץ מלימון טרי

2 כפות ציר בקר

10 עגבניות שרי חצויות

בצל סגול בינוני פרוס דק

4 גבעולי נענע קרועים ביד

גבעול סלרי פרוס דק באלכסון

2 מלפפונים חתוכים לגפרורים

כף סוכר

 כוס אורז דביק (להשיג בחנויות האסיאתיות)

 

אופן ההכנה:

פורסים את הבשר הצלוי לפרוסות דקות ככל האפשר. מניחים בקערה את כל המרכיבים למעט הנענע. מערבבים קלות עד שכל הטעמים מתפזרים ומתמזגים. רגע לפני ההגשה מוסיפים את הנענע מערבבים קלות. מגישים לצד סטיקי רייס (אורז דביק). 

 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: