להזמנות: 03-5178568

מתכון ללאב גאי

מתכון לסלט עוף תאילנדי

 

לאב גאי – סלט עוף עם חלקי פנים של עוף

לארבעה סועדים

מנת שיירינג קלאסית. נהוג להגישה בטמפרטורת חדר ומומלץ ללוותה בסטיקי רייס.

 

מרכיבים:

2 כרעי עוף

6 קורקבנים (אופציונאלי)

8 לבבות עוף

1 בצל סגול פרוס

12 גבעולי כוסברה

8 גבעולי נענע

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

6 כפות נאם פלה (רוטב מי דגים)

4 כפות מיץ לימון

כף צ'ילי יבש גרוס

כף וחצי אורז דביק קלוי וכתוש או טחון (להשיג בחנויות האסיאתיות)

 

אופן הכנה:

מפרקים את כרעי העוף מהעצם וקוצצים גס.את הלבבות והקורקבנים פורסים דק.

קולים את כל חלקי העוף על ווק עם כף שמן על להבה נמוכה עד קבלת גוון זהוב.

מעבירים את חלקי העוף לכלי ערבוב ומוסיפים בצל סגול, מיץ לימון, רוטב מי דגים ואת הצ'ילי היבש. מערבבים, טועמים ומשלימים תיבול. מוסיפים את העשבים הקצוצים והאורז הקלוי, טועמים שוב ומגישים. 

 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: