להזמנות: 03-5178568

מתכון לפאד סיאו

אטריות רחבות מושחמות ברוטב סויה שחורה

 

המרכיבים (לסועד יחיד):

100 גרם אטריות אורז רחבות מושרות במים קרים לפחות שעתיים

ביצה מקושקשת במעט שמן.

100 גרם חזה עוף/ בשר לבן  פרוסים דק או טופו.

בצל ירוק אחד חתוך ל 5 ס"מ

חופן נבטים

חופן פרחי ברוקולי או פאק קאנה (בעונה)

4 כפות סויה בהירה

כף סויה שחורה

2-3 כפיות סוכר

 

אופן ההכנה:

מקשקשים את הביצה בשמן חם בווק, מוסיפים את הבשר או הטופו ומבשלים עד תום במשך כ- 3 דקות. 

מוסיפים את הברוקולי ומערבבים. לאחר כ- 5 דקות מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים במשך דקה נוספת. מוסיפים את האטריות אחרי שסוננו מהמים תוך כדי ערבוב למשך 2 דקות . מוסיפים את הסויה הבהירה, הסויה הכהה והסוכר.

מרככים את האטריות בבישול למשך כ- 5 דקות על חום נמוך. 

מגישים חם עם פלח לימון ופלפל צ'ילי גרוס לפי הטעם.  

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: