להזמנות: 03-5178568

מתכון לפאד קפאו

מתכון לפאד קפאו קלאסי תאילנדי

 

פאד קפאו

פאד קפאו היא ללא ספק הגרסה התאילנדית להמבורגר. מדובר בדוגמא קלאסית למנה אישית ואחת הפופולאריות והנפוצות ביותר בתאילנד. היא מורכבת מבשר קצוץ ומתובלן שטוגן, על מצע אורז ומעל הכול ביצת עין או חביתה. חגיגה של טעמים וארוחה מלאה ומזינה שנותנת אנרגיה להמשך היום.

 

המרכיבים (לסועד יחיד):

מנה של אורז לבן מבושל.

350 גרם בשר בקר (20% שומן).

1/2 בצל לבן חתוך לפרוסות.

4 שיני שום קצוצות.

פלפל חריף ירוק, פרוס לרצועות (אופציונאלי).

פלפל חריף אדום, פרוס לרצועות (אופציונאלי).

3 גבעולי בזיליקום תאילנדי.

2 כפות סויה בהירה.

4 כפות שמן.

כף רוטב צדפות.

חצי כפית סוכר.

קורט מלח.

ביצה.

 

אופן ההכנה:

מחממים שמן בווק ומטגנים לשתי דקות את השום, הצ'ילי והבצל. מוסיפים את הבשר הקצוץ ומבשלים עד שמוכן בכ- 80%. מתבלים עם סויה, סוכר, מלח ורוטב צדפות.

מסדרים בצלחת הגשה אורז לבן מבושל. 

כשהבשר מוכן מוסיפים את הבזיליקום לבישול קצרצר ומניחים בנדיבות על האורז.

במחבת נפרד מטגנים ביצת עין ומניחים על הבשר המבושל.

מגישים לצד רוטב מי דגים ופלפל טרי קצוץ.

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: