להזמנות: 03-5178568

מתכון לפאד תאי

פאד תאי בית תאילנדי צילום דן פרץ

 

המרכיבים:

200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני)

100 גרם טופו חתוך לקוביות / קוביות חזה עוף 

ביצה

שני חופנים גדושים של נבטים

גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"מ.

30 גר' בוטנים קלויים כתושים

3 כפות שמן

8 כפות סויה בהירה

5-6 כפיות סוכר

 

אופן ההכנה:

בווק עם השמן מקשקשים את הביצה. מוספים את קוביות העוף/טופו ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך כ 3 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-5-7 דקות). מוסיפים את הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות. לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים. מקפיצים לדקה וחצי נוספת.

מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: