להזמנות: 03-5178568

מתכון לקאו פאד

מתכון לאורז מטוגן תאילנדי

 

מנה קלאסית המתאימה לארוחת צהריים מזינה ומלאה בקערה אחת או אפילו ארוחת ערב מהירה בתנועה. בוורסיה הזאת של המנה יש חזה עוף, אך ניתן להמיר לפי מה שאוהבים כגון רצועות סטייק בקר, פירות ים לבחירה, טופו, ועוד.  

 

קאו פאד גאי בית תאילנדי

 

מרכיבים לשני סועדים:

כחצי ק"ג אורז מאודה (ללא שמן)

2 ביצים

300 גרם חזה עוף פרוס לרצועות

עגבנייה בינונית פרוסה לשמונה

2/3 בצל פרוס עבה

ראש ברוקולי קטן מחולק לפרחים

2 גבעולים בצל ירוק

ניתן להוסיף לפי החשק: כרוב, גזר, מלפפון, קישוא

חצי כפית מלח

4-5 כפות סויה בהירה (פורמולה 1)

5-6 כפיות סוכר

4 כפות שמן

2 חצאי לימון

 

אופן הכנה:

בווק על אש גבוהה מחממים את השמן ומקשקשים פנימה ביצה עד דרגת מדיום וול. מוסיפים את העוף ומבשלים עד 70 אחוז. מוסיפים את האורז ומערבבים למשך כדקה וחצי. מוסיפים את הברוקולי, הבצל והעגבנייה (ירקות קשים) עם הסוכר והמלח למשך כשלוש דקות נוספות. מוסיפים את הסויה וממשיכים לבשל תוך ערבוב למשך עוד דקה וחצי. מוסיפים את הבצל הירוק, מכבים את האש ומגישים לצד פלחי לימון. מומלץ לאכול בליווי פלפל שאטה כתוש.

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: