להזמנות: 03-5178568

מתכון לקנג גאי

מתכון לקדירת עוף בקארי אדום

 

 

מתכון לקנג גאי - תבשיל עוף בקארי אדום

מתכון קלאסי מהמטבח התאילנדי הביתי. כרעי עוף גדועים בסגנון האסיאתי עם קארי אדום תאילנדי. 

 

המרכיבים ל-4 עד 6 מנות:

4 כרעי עוף מחולקים לחמישיות

400 גרם נצרי במבוק, פרוסים לקוביות של 5*1 ס"מ (עדיף מאלה שמגיעות באריזת וואקום)

3 כפות פייסט של קארי אדום

חצי כוס חלב קוקוס

2 מדליוני סוכר דקלים או 2 כפות סוכר לבן

3 כפות רוטב דגים

קורט מלח

20 עלי כפיר ליים

עלים מ 6 גבעולי בזיליקום

 

אופן ההכנה:

מחממים על אש נמוכה, במחבת רחבה או סיר קטן, חצי מכמות חלב הקוקוס עם הקארי האדום.

מוסיפים עוף, סוכר, רוטב מי דגים וכפיר ליים. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות תוך ערבוב נמרץ מדי דקה. מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים 20-25 דקות נוספות עד לריכוך העוף, תוך שמערבבים היטב כל 2-3 דקות.

מוסיפים את נצרי הבמבוק ואת שאר כמות חלב הקוקוס. מבשלים 20 דקות נוספות.

מכבים את האש ומוסיפים את הבזיליקום לדקת בישול קצרה. מגישים לצד אורז.

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: