להזמנות: 03-5178568

מתכון לגנג גאי פיקנג פה

מתכון לעוף גדוע וחצילים בג'נגל קארי תאילנדי

 

קנג גאי פיקנג פה

מתכון לקארי תאילנדי בסגנון הג'ונגל עם עוף גדוע וחצילים

ל- 4 סועדים

 

מרכיבים:

2 ק"ג כרעי עוף מפורקים לחמישיות (לבקש מהקצב)

250 CC של ציר עוף

20 חצילים תאים חצויים לשניים

10 גבעולי ריחן פרסי (עלים בלבד)

2כפות שמן

 

לקארי:

3 גבעולי למון גראס חצויים ל-5

20 עלי קאפיר ליים

20 גרם שורש קארה צ'אי

6 פלפלים ירוקים חריפים

10 שיני שום

חצי בצל סגול קצוץ

8 כפות נאם פלה

כפית סוכר

 

אופן הכנה:

את כל מרכיבי הקארי מכניסים למכתש ועילי וכותשים יחד היטב.

מעבירים את מרכיבי הקארי לסיר/ווק עם כף שמן ומחממים על להבה נמוכה תוך ערבוב למשך 2 דקות. 

מוסיפים את העוף והחצילים וממשיכים לבשל כ- 3 דקות. מוסיפים את הנאם פלה והסוכר ומעט מלח על פי הטעם ומבשלים עוד כ 2 דקות.

מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עם מכסה פתוח תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם סמיך (5 דקות).

לפני הגשה מוסיפים את הריחן הפרסי לעוד דקת בישול.    

 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: