להזמנות: 03-5178568

פאד קפאו הוי

צדפות מוקפצות בנוסח תאילנד

מנת צדפות חריפה וארומאטית שתעיר את הלילה.

 

 

מרכיבים למנה

שקית מולים שטופים היטב מחול ומושרים למשך כחצי שעה במים קרים

2 פלפלים אדומים ואחד ירוק פרוסים דק

6 עלי קפיר ליים

חצי גבעול למון גראס קצוץ דק

3 שיני שום קצוצות

חצי בצל סגול פרוס

6 גבעולי ריחן פרסי קרועים בידיים

3 כפות רוטב צדפות

כף סויה בהירה

כפית סוכר

3 כפות שמן

 

אופן הכנה:

מחממים בווק את השמן. מוסיפים את השום, הבצל, הפלפל החריף, הלמון גראס והקפיר ליים ומערבבים קלות למשך דקה. מוסיפים את המולים ואת הרטבים והסוכר. מערבבים קלות עד שכל המולים נפתחים. תוך כדי פתיחת המולים מוסיפים את הריחן הפרסי למשך עוד כחצי דקה, מערבבים קלות ומגישים.  

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: