להזמנות: 03-5178568

מתכון לקוי נאה

מתכון לטרטר בקר תאילנדי

קוי נאה

הוורסיה התאילנדית לטרטר בקר. במקור זאת נחשבת לאחת המנות הגבריות בתאילנד, מאחר ומדבר במנת קצבים קלאסית והיסטורית שחיטה נעשתה תמיד רק על ידי גברים.

מרכיבים למנה

150 גרם בשר בקר טרי (הכי טרי שאפשר) קצוץ בסכין מנתח נייח כגון שייטל, סינטה, פילה.

כף וחצי רוטב מי דגים.

גבעול וחצי נענע

שלושה גבעולי כוסברה

כף אורז דביק קלוי וכתוש לאבקה

חצי עד כף שלמה של פלפל שאטה גרוס

חצי לימון

 

אופן הכנה

קוצצים היטב את הבשר. מוסיפים את מי הדגים ואת החריף. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. קוצצים את העשבים ומוסיפים אותם ואת האורז הקלוי. מערבבים ומגישים.

מגישים לצד לימון ועלי כרוב לבן ופרוסות מלפפון ירק לעידון החריפות. 

 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: