להזמנות: 03-5178568

מתכוני קארי אדום

מתכונים על בסיס קארי תאילנדי אדום

 

מתכוני קארי תאילנדי אדום - Kehng Phet

 

 קארי תאילנדי אדום, המכונה גנג פט או קארי חריף, הוא הקארי הנפוץ ביותר. בדומה לקארי הירוק גם הוא מקבל את צבעו מהפלפלים האדומים הבשלים המרכיבים אותו. בצילום למעלה הוא מוגש עם בקר ונצרי במבוק.

בתאילנד הוא מהווה בסיס גם לבשרים אקזוטיים רבים לרבות ברווז, חזיר, וצפרדעים בשילוב ירקות כגון חציל תאילנדי, נצרי במבוק ועוד. 

להלן גם מתכוני קארי תאילנדי אדום.

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: