להזמנות: 03-5178568

מתכוני קארי ירוק

מתכונים תאילנדיים על בסיס קארי יירוק

 

 

מתכוני קארי ירוק תאילנדי

 

 

קארי ירוק מכונה גנג קייאו וון מקבל את צבעו בעיקר בזכות הפלפלים החריפים הירוקים המהווים חלק ניכר מתכולתו. התאילנדים נוהגים לכנות אותו קארי ירוק מתוק בזכות צבעו המעודן ולאו דווקא בזכות שהוא יותר מתוק מהאחרים.

הוא מתאים בעיקר למנות של פירות ים (אך לא רק) כגון שרימפס וחצילים תאילנדיים כשאר משלבים בו גם חלב קוקוס, ולמנות קלאסיות של אטריות כגון אטריות קאנום צ'ין. 

להלן מקבץ מתכוני קארי ירוק אותנטיים. 

 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: