להזמנות: 03-5178568

מתכוני קאב קם

תחת הכותרת הכללית של "קאב קם" מסתתרת תרבות קולינארית שלמה ופחות מוכרת המתייחסת למנות קטנות, לרוב בטמפרטורת חדר, המיועדות ללוות ערב של שתייה וחברותא. חשוב לציין ששולחן קאב קם יהיה תמיד נטול אורז, שכן תפקיד המנות זה לאזן את חוויית השתייה ולא למטרת שובע.

בנוסף, מרבית ממנות הקאב קם יהיו בעלות טעמים עזים של חמיצות וחריפות. בקיצור, אוכל תאילנדי למתקדמים. הכינו את הבר, והתיאבון, אך ראשית, כתמיד מומלץ להצטייד במרכיבי בסיס של המזווה התאילנדי אצל אחד מחברות הייבוא או ברשתות השיווק כמו מזרח מערב

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: