להזמנות: 03-5178568

נאם טוק מו

נאם טוק בשר לבן

 

מתכון לנאם טוק מו

 

נתחי חזיר צלויים ברוטב חמוץ חריף - נאם-טוק מו

מנת קאב קם קלאסית מחבל איסאן.

 

מרכיבים:

180 גרם בשר חזיר מעט שמן

2 בצלים סגולים פרוסים דק

חופן עלי כוסברה

חופן עלי נענע

 כף אבקת אורז דביק קלוי וכתוש

 

לרוטב:

רבע כפית סוכר

3  כפות מיץ לימון

3 כפות רוטב דגים

אבקת צ'ילי יבש לפי הטעם

 

להגשה: פרוסות מלפפון ופרוסות כרוב לבן

 

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את חומרי התיבול. טועמים ומתקנים תיבול. הרוטב צריך להיות חמוץ וחריף.

צולים את החזיר בגריל עד שהוא מבושל היטב. נותנים לו לנוח לפחות לרבע שעה. 

קוצצים את הבשר לפרוסות דקות ומניחים בקערה. מוסיפים את הבצל ועשבי התיבול. יוצקים את הרוטב, מפזרים את אבקת האורז הקלוי ומערבבים.

מגישים לצד פרוסות מלפפון וכרוב לבן להפגת החריפות ואורז דביק לפי הצורך.

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: