להזמנות: 03-5178568

נצרי במבוק

נצרי במבוק במטבח התאילנדי

 

נצרי במבוק

נצרי במבוק, או נבטי במבוק הם למעשה הנבטים הטריים של זני במבוק רבים הגדלים באופן טבעי במזרח אסיה. נצרי במבוק טריים מכילים, בדומה לצמח הקסאווה, רעלנים טבעים אותם יש להשמיד באמצעות בישול או שימור.

 

במטבח התאי נצרי במבוק, נו מאי (no mai), משמשים כמרכיב במנות מוקפצות, מנות קארי, כגון קארי אדום עם נתחי בקר ובמבוק (כמו בתמונה המצורפת), וסלטים רבים.

בחלק מהמקרים נעשה שימוש בנצרי במבוק טריים ומבושלים ובחלק בנצרי במבוק כבושים המכונים בתאית "נו מאי דונג". 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: