להזמנות: 03-5178568

תבלינים, עשבים ושורשים

תבלינים ועשבי ושורשי תיבול במטבח התאילנדי

תבלינים, עשבים ושורשים

המטבח התאיי עושה שימוש בעולם של תבלינים, עשבי תיבול ושורשי התיבול הייחודיים . בין חומרי התיבול הבולטים והחשובים ביותר ניתן למנות את עלי הקאפיר ליים (Bai Makrut), ליים, שורש הגלנגל, למון גראס, בזיליקום תאילנדי (קפאו), ג'ינג'ר, שורש כורכום, עשבי תיבול כגון כוסברה ותבלינים כמו פייב ספייס, פלפלים בשלל וריאציות, כמון, ציפורן, אניס, קינמון ועוד. 

באזור זה של האתר נסקור את חומרי הגלם העיקרים, מקורותיהם, המאפיינים שלהם והשימושים העיקריים שלהם במטבח התאילנדי. 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: