להזמנות: 03-5178568

קמח אורז

קמחי אורז ואטריות אורז במטבח התאילנדי

קמח אורז

קמח אורז הינו מרכיב ראשי במנות אטריות רבות. אחד הסוגים הפופולאריים ביותר הן אטריות "קאנום צ'ין" המוכנות מקמח אורז מותסס שמוגש עם רטבים וירקות טריים ומוחמצים.

אטרייה אחרת פופולארית מאוד הנעשית מקמח אורז היא אטריית ה"קוטייאו". אטריות קוטייאו מגיעות לרוב בשלושה גדלים. סן יאי שהן אטריות רחבות ודקות, סן לק שהן אטריות דקות וצרות וסן מי שהן אטריות דקות ועגולות. שימוש נוסף שנעשה בקמח אורז הוא עיבוי תבשילים וקינוחים. 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: