להזמנות: 03-5178568

רטבי היסוד של המטבח התאילנדי

מבוא לרוטבים השונים הנפוצים באוכל תאילנדי

 

רטבים במטבח התאילנדי

לרטבים התאילנדיים השונים יש משקל עצום באופיו של המטבח התאילנדי, הנוטה להעניק המון מרחב אישי לסועדיו. כך, שבעוד שבמטבחים רבים בעולם נהוג להגיש אוכל עם תיבול סופי, בתאילנד הסועד אחראי לאזן את הטעמים של המנה האישית שלו לפי טעמו.

מסעדות תאילנדיות רבות יציעו לסועדיהם מבחר של חומרי תיבול לרבות סויה, נאם פלה (מי דגים), נאם פלה פריק (מי דגים עם צ'ילי חריף), חומץ עם פלפלים ירוקים, סויה, רטבים לטבילה ואפילו סוכר.

בחלק זה של האתר נרחיב קצרות על רטבי היסוד במטבח התאילנדי, מקורותיהם והשימושים השונים שלהם. 

הירשמו למועדון הלקוחות ולניוזלטר שלנו: