גנג קארי

קארי צהוב תאילנדי

 

 

גנג קארי: קארי צהוב תאילנדי 

 

קארי צהוב תאילנדי מכונה גנג קארי. הקארי הצהוב, בשנה מקאריים תאילנדים אחרים, מתבסס ברובו על תבלינים (כמון, כוסברה, שום, ג'ינג'ר, כורכום ועוד) המעניקים לו גם את צבעו הצהוב היפה. בין המנות הנפוצות אשר מכינים ממנו ניתן למנות את קנג סום (קארי חמוץ) שהוא למעשה מרק דגים וירקות חמצמץ בזכות תוספת התמרינדי הנכלל בו, קנג קארי בעל הגוון הצהוב העשיר שמכינים בעיקר עם ברווז, עוף או דגים, ועוד.

הרשמו למועדון החברים של בית תאילנדי וקאב קם להרשמה