
מקאה פראו
""
חציל תאי ירוק קטן, בעל טקסטורה קשיחה יותר מזו של החציל המקומי. ניתן לטעום אותו בתבשיל חלב קוקוס בקארי ירוק ובמנת הג'אנגל קארי בסגנון איסן.

קפאו
""
זן של בזיל תאי הגדל בכל גינת תבלינים תאילנדית. ריחו משתלב באופן נפלא במגוון מנות בשר ופירות ים, בראשם הפאד קפאו המפורסם שלנו, טום יאם פוטק, מנות דגים ועוד.

פאק בונג
""
ירק ייחודי הגדל בסביבת מקורות מים ומוכר גם בשמו הלועזי "מורנינג גלורי". ניתן למצוא אותו במגוון מנות, למשל ב"פאק בונג מו קופ" בה הוא מוקפץ בלהבות לזמן קצר, מלווה ברוטב מפולי סויה מותססים עם בשר לבן קריספי.

פאק קנה
""
ירק תאילנדי קלאסי המכונה "ברוקולי סיני". מוגש כירק מרכזי במנות אטריות, כליווי מרענן למנות בשר וגם במנות המכילות ירק בלבד.