מתכון לדג מאודה

מתכון לדג ים מאודה בסויה בסגנון תאילנדי

 

 

מתכון לדג מאודה בסגנון תאילנדי

 

 

מרכיבים:

דג ים טרי שלם לבחירה במשקל של כ 400 גרם

20 גרם שורש ג'ינג'ר טרי חתוך לגפרורים

חצי גבעול סלרי אמריקאי

50 מ"ל רוטב סויה

סיר אידוי

 

אופן ההכנה:

יוצרים עם סכין חתכים אלכסוניים לרוחב הדג במרווחים. מניחים את הדג בצלחת מאורכת ועמוקה. מניחים על הדג את הג'ינג'ר והסלרי ויוצקים את הסויה מעל. מעבירים לסיר אידוי למשך כרבע שעה עד עשרים דקות. מומלץ להגיש לצד אורז לבן וירקות מאודים כגון ברוקולי, כרוב, וכרובית. 

הרשמו למועדון החברים של בית תאילנדי וקאב קם להרשמה