להזמנות: 03-5178568

מתכון לפאד תאי

פאד תאי בית תאילנדי צילום דן פרץ

 

המרכיבים:

200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני)

100 גרם טופו חתוך לקוביות / קוביות חזה עוף 

ביצה

שני חופנים גדושים של נבטים

גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"מ.

30 גר' בוטנים קלויים כתושים

3 כפות שמן

8 כפות סויה בהירה

5-6 כפיות סוכר

 

אופן ההכנה:

בווק עם השמן מקשקשים את הביצה. מוספים את קוביות העוף/טופו ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך כ 3 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-5-7 דקות). מוסיפים את הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות. לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים. מקפיצים לדקה וחצי נוספת.

מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.

הרשמו למועדון החברים של בית תאילנדי וקאב קם

loading