המטבח התאי הינו תולדה של מרכיבים אתניים ותרבותיים אשר התמזגו לאורך מאות דורות. בבסיסו שפע חומרי גלם טרופיים מהים והיבשה וניתן למצוא בו גם השפעות מסין, מלזיה והודו.
רוצים לנסות בעצמכם? ליקטנו עבורכם מגוון מתכונים תאילנדיים אותנטיים, מחולקים לפי סגנונות, אזור גיאוגרפי וחומרי גלם.
פאד פיקנג פה נאה - ג'נגל קארי תאילנדי עם בקר וחצילים
ג'נגל קארי, המוכן ממרכיבים טריים במקום וללא חלב קוקוס, מכונה בתאילנד קנג פה או פאד פיקנג פה נאה – ג'נגל קארי תאילנדי בסגנון איסן עם בקר ...
סום טאם - סלט פפאיה ירוקה
סום טאם, או סלט פפאיה תאילנדי, היא מנה קלאסית ואופיינית בתאילנד. נהדר ללוות אותה בסטיקי רייס ומנת בשר צלוי כגון נאה יאנג. חשוב להדגיש כי המנה ...
מרק טום-יאם גאי (עוף)
מרק חם ומנחם ונהדר לחורף. הוא נהדר גם למי שמחפש אלטרנטיבה אקזוטית למרק העוף היהודי כתרופת סבתא לשפעות וצינונים. מתכון ל-4 סועדים
פאד קפאו
פאד קפאו היא ללא ספק הגרסה התאילנדית להמבורגר. מדובר בדוגמא קלאסית למנה אישית ואחת הפופולאריות והנפוצות ביותר בתאילנד. היא מורכבת מבשר קצוץ ומתובלן, על מצע ...
פאד תאי
מנת הצהריים הקלאסית והמוכרת. ללא עוררין, המנה התאילנדית הפופולארית ביותר בקרב הלא תאילנדיים. מתכון ל-2 סועדים