מתכוני אטריות תאילנדים

אטריות מהוות חלק ניכר מההיצע הקולינארי של תאילנד עם עשרות סוגים החל מאטריות ביצים נהדרות ועשירות ועד אטריות אורז טריות המיוצרות לרוב במפעלים ביתיים קטנים. ברחבי תאילנד תמצאו תמיד מסעדות תאילנדיות מיוחדות המתמחות רק באטריות המוגשות יבשות או רטובות (כלומר במרקים), במנות מהירות ועד מנות חגיגיות במיוחד. במדור הבא מבחר של מנות החל ממנות דגל כגון פאד תאי ועד מנות מיוחדות במיוחד.

כתמיד, כל המתכונים ניתנים להכנה גם ברמה הביתית, אך ראשית חובה להצטייד במרכיבי בסיס של המזווה התאילנדי אצל אחד מחברות הייבוא כגון וברשתות השיווק כמו מזרח מערב

הרשמו למועדון החברים של בית תאילנדי וקאב קם להרשמה