מתכוני מרקים תאילנדים

המדריך המלא למרקים תאילנדיים

מרקים הם אחד מסגנונות המזון הפופולאריים ביותר בתאילנד. בכל פינה בכל רחוב תמצאו עגלות, מסעדות תאילנדיות ודוכני מרק הפועלים מהבוקר ועד השעות הקטנות וסביבם המוני מקומיים הגודשים אותם. מאחר ומדובר במדינה טרופית לוהטת, נראה הדבר במבט ראשון מעט תמוה. אך ההיפך הנכון, דווקא כשחם, הכי נכון לספק לגוף פתרון מזין וקל שלא מכביד על המשך ההתנהלות. ואת זה בדיוק מספקים מרבית המרקים. ארוחה קלה ומזינה ממרכיבים טריים בחליטה מהירה או בישול קצר על המקום.

 

חשוב לעשות הבחנה בין שני סוגים עיקריים של מרקים. מרקי אטריות, הנחשבים לרוב למרקים אישיים, ומרקים המוגשים למרכז השולחן ומלווים ארוחות משותפות כגון מרק טום יאם. במדור הזה תמצאו מתכונים של שני הסוגים בליווי הסברים.

 

כל המתכונים ניתנים להכנה גם ברמה הביתית, אך ראשית חובה להצטייד במרכיבי בסיס של המזווה התאילנדי אצל אחד מחברות הייבוא וברשתות כמו מזרח מערב. אנו מזמינים אתכם גם לטעום מתפריט העסקיות שלנו, להזמנת שולחן: 03-5178568

הרשמו למועדון החברים של בית תאילנדי וקאב קם להרשמה