מתכוני קארי אדום

מתכונים על בסיס קארי תאילנדי אדום

 

מתכוני קארי תאילנדי אדום - Kehng Phet

 

 קארי תאילנדי אדום, המכונה גנג פט או קארי חריף, הוא הקארי הנפוץ ביותר. בדומה לקארי הירוק גם הוא מקבל את צבעו מהפלפלים האדומים הבשלים המרכיבים אותו. בצילום למעלה הוא מוגש עם בקר ונצרי במבוק.

בתאילנד הוא מהווה בסיס גם לבשרים אקזוטיים רבים לרבות ברווז, חזיר, וצפרדעים בשילוב ירקות כגון חציל תאילנדי, נצרי במבוק ועוד. 

להלן גם מתכוני קארי תאילנדי אדום.

הרשמו למועדון החברים של בית תאילנדי וקאב קם להרשמה