מתכוני קארי ירוק

מתכונים תאילנדיים על בסיס קארי יירוק

 

 

מתכוני קארי ירוק תאילנדי

 

 

קארי ירוק מכונה גנג קייאו וון מקבל את צבעו בעיקר בזכות הפלפלים החריפים הירוקים המהווים חלק ניכר מתכולתו. התאילנדים נוהגים לכנות אותו קארי ירוק מתוק בזכות צבעו המעודן ולאו דווקא בזכות שהוא יותר מתוק מהאחרים.

הוא מתאים בעיקר למנות של פירות ים (אך לא רק) כגון שרימפס וחצילים תאילנדיים כשאר משלבים בו גם חלב קוקוס, ולמנות קלאסיות של אטריות כגון אטריות קאנום צ'ין. 

להלן מקבץ מתכוני קארי ירוק אותנטיים. 

 

הרשמו למועדון החברים של בית תאילנדי וקאב קם להרשמה