גנג קיאו וון

קארי ירוק תאילנדי

 

 

מה זה קארי ירוק תאילנדי ולמה הוא מתאים

 

קארי ירוק מכונה גנג קייאו וון. הקארי הירוק מקבל את צבעו בעיקר בזכות הפלפלים החריפים הירוקים המהווים חלק ניכר מתכולתו. התאילנדים נוהגים לכנות אותו קארי ירוק מתוק בזכות צבעו המעודן ולאו דווקא בזכות שהוא יותר מתוק מהאחרים. הוא מתאים בעיקר למנות של פירות ים (אך לא רק) כגון שרימפס וחצילים תאילנדיים כשאר משלבים בו גם חלב קוקוס, ולמנות קלאסיות של אטריות כגון אטריות קאנום צ'ין. 

הרשמו למועדון החברים של בית תאילנדי וקאב קם להרשמה