פירות בתאילנד

חגיגה טרופית של טעמים וריחות

 

פירות בתאילנד

התאילנדים צורכים כמות פירות גדולה באופן משמעותי משל האדם המערבי הממוצע ודבר זה בולט בכל פינת רחוב בהם מוצעים פירות טריים על קרח חתוכים ומוגשים בשלל וריאציות.

 

בין הפירות האקזוטיים בולט הדוריאן הקונטרוברסלי, פפאיה המוגשת בשלה וגם כבוסר ירוקה (בסלטים כגון סלט הסום טאם), מנגו בשל, מנגו בוסר, תפוחי ורד או תפוחי מים, אננס, מנגוסטין, בננה, זני ליצ'י, פירות מערביים שמגדלים בתאילנד וכמובן הקוקוס.

הפירות מוגשים בכל שלב בהם הם נקטפים- כמתוקים ובשלים או כבוסר. לעתים הם משולבים בבישול ולעתים מוגשים עם מתבל של מלח סוכר וצ'ילי חריף.

בחלק זה של האתר נסקור במעט את הפירות השונים ואת השימושים העיקריים שלהם. 

הרשמו למועדון החברים של בית תאילנדי וקאב קם להרשמה