THAI HOUSE JOURNAL

פאד פיקנג פה נאה - ג'נגל קארי תאילנדי עם בקר וחצילים

""

ג'נגל קארי, המוכן ממרכיבים טריים במקום וללא חלב קוקוס, מכונה בתאילנד קנג פה או פאד פיקנג פה נאה – ג'נגל קארי תאילנדי בסגנון איסן עם בקר וחצילים.

מתכון ל-4 סועדים (מרכז שולחן)

סום טאם - סלט פפאיה ירוקה

""

סום טאם, או סלט פפאיה תאילנדי, היא מנה קלאסית ואופיינית בתאילנד. נהדר ללוות אותה בסטיקי רייס ומנת בשר צלוי כגון נאה יאנג. חשוב להדגיש כי המנה הזאת עושה שימוש בפפאיה בוסר (פפאיה ירוקה).

מתכון ל-2 סועדים.

מרק טום-יאם גאי (עוף)

""

מרק חם ומנחם ונהדר לחורף. הוא נהדר גם למי שמחפש אלטרנטיבה אקזוטית למרק העוף היהודי כתרופת סבתא לשפעות וצינונים.

מתכון ל-4 סועדים

פאד קפאו

""

פאד קפאו היא ללא ספק הגרסה התאילנדית להמבורגר. מדובר בדוגמא קלאסית למנה אישית ואחת הפופולאריות והנפוצות ביותר בתאילנד. היא מורכבת מבשר קצוץ ומתובלן, על מצע אורז ומעל הכול ביצת עין או חביתה. חגיגה של טעמים וארוחה מלאה ומזינה שנותנת אנרגיה להמשך היום.

מתכון לסועד 1

פאד תאי

""

מנת הצהריים הקלאסית והמוכרת. ללא עוררין, המנה התאילנדית הפופולארית ביותר בקרב הלא תאילנדיים.

מתכון ל-2 סועדים

20 אחוז הנחה על כל התפריט בימי א'-ה' עד 16:30 ו-10 אחוז הנחה בערבים סופ"ש וחגים.
(בין 17:00-18:00 המטבח בהפסקה) לחצו להזמנה