פאד תאי

מנת הצהריים הקלאסית והמוכרת. ללא עוררין, המנה התאילנדית הפופולארית ביותר בקרב הלא תאילנדיים.

מתכון ל-2 סועדים

מרכיבים

200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני)
100 גרם טופו חתוך לקוביות / רצועות חזה עוף
2 ביצים
שני חופנים גדושים של נבטים
2 גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס”מ.
30 גר’ בוטנים קלויים כתושים
4 כפות שמן
10-8 כפות סויה בהירה
6-5 כפיות סוכר

אופן ההכנה
  • 1
    בווק עם השמן מקשקשים את הביצה. מוספים את רצועות העוף/טופו ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך כ 3 דקות נוספות.
  • 2
    מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-7-5 דקות).
  • 3
    מוסיפים את הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-4-3 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות.
  • 4
    לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים. מקפיצים לדקה וחצי נוספת.
  • 5
    מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.

מתכונים תאילנדיים נוספים והמלצות של יריב מלילי במגזין התאי

All THAI MAGAZINE

לחברי המועדון בלבד

הרשמה למועדון החברים

15 אחוז הנחה בכל הזמנת משלוח וטייק אווי - לחצו להזמנה