פאד תאי

מנת הצהריים הקלאסית והמוכרת. ללא עוררין, המנה התאילנדית הפופולארית ביותר בקרב הלא תאילנדיים.

מתכון ל-2 סועדים

מרכיבים

200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני)
100 גרם טופו חתוך לקוביות / רצועות חזה עוף
2 ביצים
שני חופנים גדושים של נבטים
2 גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס”מ.
30 גר’ בוטנים קלויים כתושים
4 כפות שמן
10-8 כפות סויה בהירה
6-5 כפיות סוכר

אופן ההכנה
  • 1
    בווק עם השמן מקשקשים את הביצה. מוספים את רצועות העוף/טופו ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך כ 3 דקות נוספות.
  • 2
    מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-7-5 דקות).
  • 3
    מוסיפים את הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-4-3 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות.
  • 4
    לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים. מקפיצים לדקה וחצי נוספת.
  • 5
    מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.

מתכונים תאילנדיים נוספים והמלצות של יריב מלילי במגזין התאי

All THAI MAGAZINE

לחברי המועדון בלבד

הרשמה למועדון החברים